fbpx

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

B IN PEACE DAGRETREAT

12 januari @ 10:00 - 16:00

€ 95

B in peace dagretreat “Een nieuw begin!”

Take the first step in faith. You don’t have to see the whole staircase, just take the first step.     ~   Martin Luther King Jr.

Het weekend van de eerste volle maan van het jaar. De gelegenheid om de stilte in te duiken en vanuit daar jouw doelen & intenties voor 2020 neer te zetten!

Deze dag is in stilte, want vanuit stilte en ruimte kom jij in contact met je intuïtie. Je intenties en doelen kun je helder voelen, zien.en ga je ook krachtig neerzetten.

Om vanuit je hoofd in je lijf te zakken doen we yin yoga, met yoga nidra gaan we een laag dieper in ontspanning naar binnen en vanuit deze bron kun je helder zien, voelen, weten. Zijn er nog beperkende gedachtes die jou in de weg staan? Daar gaan we mee aan de slag, zodat jij daarna in een ritueel jouw intentie voor 2020 krachtig kan neerzetten.

Tijdens deze dag verzorgt BiHealthy de smaakpupillen met biologische vegetarische snacks en lunch. De voeding is afgestemd op de tijd van het jaar en de thema’s van deze dag. Dit is echt kunst om te zien en een ware beleving in het proeven. Bianca van BiHealthy geeft uitleg over de voeding bij de snacks en lunch.

Dit is een dag voor jou! Een dag waar je even niets hoeft te doen, de stilte in mag duiken, naar binnen mag keren. Bianca & Bianca leggen je deze dag in de watten.

Geef jezelf rust cadeau!

Programma:

10.00 – Ontvangst met thee, snack, opening en luiden we de stilte in.

10.30 – We duiken naar binnen met yin yoga & meditatie.

12.30 – Lunch

13.30 – Yoga nidra en meditatie

15.00 – Thee, snack & Ritueel

16.00 – Einde dag

Reserveer hier je plek!

Locatie

B in progress Studio
Kleverparkweg 70zw
Haarlem,