fbpx

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mindfulness & Yoga week Spanje

1 september @ 08:00 - 7 september @ 17:00

MINDFULNESS & YOGA WEEK SPANJE – ERVAAR ÉCHTE RUST

Met dit retreat geef je jezelf rust cadeau. Deze week staat volledig in het teken van vertragen. Een week lang ontspannen, verzorgd worden, in je lijf met yoga en meditatie, stilte, ruimte voor jezelf. We verblijven op een unieke locatie in het groene binnenland van Valencia, met alleen maar natuur en bergen om ons heen. Tijdens dit retreat staan Yin Yoga, Yoga Nidra, mindfulness en meditatie centraal. Naast het programma kun je jezelf verwennen met een massage of een Tarot & Crystal Healing. Er worden heerlijke vegetarische maaltijden en tussendoortjes geserveerd, je hoeft even helemaal niets te doen. Na deze week ga je heerlijk uitgerust naar huis met nieuwe inzichten én weet je hoe je ook thuis regelmatig een moment van rust voor jezelf kunt nemen.

“Een heerlijke mix van wellness, persoonlijke verzorging, uitstekend eten, prachtige locatie en uitstekende yoga. Het is echt een retreat om op te laden en eens tijd te nemen voor jezelf in een leven wat vaak hectisch is. Echt een aanrader voor iedereen om dit jezelf eens een keer te gunnen!”

Locatie Mindfulness & Yoga week Spanje
We verblijven tijdens dit retreat op de unieke locatie Casas de Benalí in het groene binnenland van Valencia op iets meer dan een uur rijden vanaf de luchthaven. Ooit was dit een mini-dorp wat de huidige Nederlandse eigenaren hebben omgetoverd tot een unieke plek, middenin de bergen. In de weide omgeving zie je alleen maar het groen van de natuur. Ze streven hier een filosofie na die helemaal bij Retreat Yourself past: een gezonde, duurzame en ecologische manier van leven. Door de gastvrijheid voel je je meteen thuis. Het is dé plek waar je de perfecte combinatie vindt van stilte, ontspanning, natuur, avontuur en heerlijk biologisch eten.

Op het landgoed van 68 hectare staan 2000 olijfbomen, amandelbomen, walnootbomen en diverse fruitbomen. De accommodatie bestaat uit vier huizen, vier arbeiderswoningen en een kapel, welke deze week geheel privé tot onze beschikking staan. We hebben er dus heerlijk alle ruimte voor onszelf. De authentieke huizen en B&B kamers zijn modern en sfeervol ingericht en met elkaar verbonden door een sfeervolle binnenplaats. Naast de huizen ligt middenin het groen een ruim zwembad van 80m2 met fijne ligbedden.

Je ervaart hier échte rust en ruimte, zonder afleiding van de buitenwereld. Een ideale plek dus om naar binnen te keren en helemaal bij te komen. In de omgeving kom je middeleeuwse dorpen tegen en betoverende plekken met watervallen en natuurlijke baden, waar we ook een middag heen zullen gaan met de groep voor een verfrissende duik.

Voor meer informatie, het volledige programma en boeken bezoek de website van Retreat Yourself.