fbpx

“We hebben rust nodig om te kunnen gaan, geïnspireerd te raken en weer aan te kunnen staan”

Het is lente! Al zijn de temperaturen er nog niet naar, de energie is voelbaar. Na de rust en stilte in de wintermaanden ben ik weer enorm geïnspireerd geraakt, plannen aan het uitwerken, events aan het plannen én mijn praktijk aan het uitbouwen.

Het belangrijkste wat ik voor mezelf afgelopen tijd heb geleerd is vanuit rust ondernemen. Bewust een periode meer rust pakken, de stilte opzoeken en dingen doen die mij voeden op alle vlakken. Het maakt dat je echt bezield kan ondernemen. Als ik door was blijven rennen, zou ik waarschijnlijk verder zijn gaan ondernemen vanuit angst. We kennen allerlei soorten angst en acties die daaruit volgen; pleasen, voldoen aan verwachtingen, bang om niet voldoende te verdienen enzovoort… Dan zou ik alles zijn gaan aannemen en me aan het einde van de rit weer uitgeput voelen. Achterom kijken en denken; “Mmm, ergens zit ik weer op een zijspoor”. Futloos, omdat je dan toch dingen gaat doen die je minder energie opleveren en je eigenlijk niet wilt. Dan ben je niet bezield aan het ondernemen. Dit kost uiteindelijk alleen maar meer, op alle vlakken.

Wat deed ik dan wel? Vanuit stilte kan ik echt goed voelen, waarvan word ik enthousiast, waarvan ga ik aan staan? Waar voel ik in mijn lijf ruimte, een duidelijke JA!!! Waar voel ik verkramping of gaan mijn gedachten “aan”, om allerlei redenen te bedenken waarom ik het wel moet doen. Een NEE dus! En zo al lerende met vallen en opstaan heel coherent te zijn, te luisteren naar mijn lijf, intuïtie en daar naar te handelen.

Om bezield te leven, ondernemen en relaties aan te gaan, is de rust in mezelf zo belangrijk. Alleen dan ben ik “helder”. In contact met mijn intuïtie en kan ik goede beslissingen maken. Het levert energie op, balans en een heel gelukkig rustig leven! En dat gun ik iedereen. Vanuit liefde deel ik dit met jullie in Yin Yogalessen, retreats, coaching, de 7-weekse cursus en buitenlessen in Elswout.

Geef jezelf rust cadeau! ♥

Liefs, Bianca