fbpx

YOUR INNERPEACE IS THE GREATEST AND MOST VALUABLE TREASURE YOU CAN DISCOVER

Rust voor mij is mijn innerpeace (oftewel innerlijke rust, innerpeace klinkt zo lekker 😉), een plek die ik heb gevonden waar het altijd rustig, warm en liefdevol is. Als ik me hiermee verbind verdwijnen de gedachten, het moeten, het oordelen (over mezelf) of hoe (ik denk dat) het hoort of verwacht wordt (van mij). Oftewel alle saboteurs! Ik voel en weet vanbinnen heel goed wat ik nodig heb en ik kan goed voor mezelf zorgen.

Maar ook ik plan mijn agenda soms, vanuit mega enthousiasme, ietwat te vol en dan ga ik over mijn grens en ga ik wankelen. Ik (her)ken mijn valkuilen en weet nu heel goed hoe ik ermee om kan gaan. Ik weet dat als ik een moment neem om even op mijn yogamat te gaan zitten of door het bos te gaan wandelen, ik me weer met deze plek kan verbinden. Mijn neutraliseer-uurtjes mezelf gun! Dit helpt mij, zoals ik dat noem, bezield te leven en te ondernemen.

Hoe ik tot deze plek ben gekomen is door veel zelfonderzoek en naar binnen keren, de natuur in, yoga beoefenen en te mediteren. Er is niet een “quick fix” van ik leer een trucje en dan voel ik rust. Het komt dan weer keihard terug en vervolgens zit je weer met een vol hoofd, ben je uit balans en laag in je energie.

Hoe dan wel?

Na 8 jaar zelfonderzoek, yoga, meditatie en heeeeel veeel wandelingen in de natuur, heb ik een cursus ontwikkeld met alles wat mij op mijn pad geholpen heeft. Je kunt het zo zien dat je 7 radertjes (chakra’s) hebt en allemaal hebben ze thema’s die van invloed zijn op je mentale, emotionele, fysieke en energetische stuk. Zo’n radertje kan vastgelopen zijn en dan loopt het niet lekker bij jou vanbinnen en dat merk je ook in de interactie met je omgeving. Elke week zoomen we in op zo’n radertje en met mindfulness, meditatie en visualisatie zorg je dat zo’n radertje weer soepel gaat lopen. Na 7 weken heb je jezelf ontwikkeld, de plek van rust vanbinnen gevonden en de tools in handen om deze weer te vinden als je even uit balans bent. Het helpt je om steeds meer in balans te zijn, je herkent en weet hoe je ermee om kan gaan. Je ervaart er steeds minder last van en dat levert je energie en rust op in je leven! Dat is zoals ik het zelf ook ervaren heb en mezelf ook nog steeds coach.

 

B IN PEACE  ♥  ~ 7-weekse meditatiecursus

Vind de rust in jezelf door je intuïtie te trainen en zelfbewustzijn te vergroten met meditatie en mindfulness

Data en meer informatie vind je hier! Ik werk met kleine groepen max 10 personen, zodat er ruimte is voor veel persoonlijke aandacht.

 

“Ik was op zoek naar meer balans in mijn leven. Ik was ver weg van mijn gevoel en deed veel op verstand. Hierdoor verloor ik veel energie en was er maar weinig plaats voor rust. Bianca liet mij in de cursus zien en voelen om te leven vanuit mijn hart. Het is een mooie innerlijke reis geworden om dichter bij mijzelf te komen. Diepere lagen zijn naar bovengekomen, waardoor er meer ruimte kwam voor rust en liefde. De meditatie helpt mij stil te staan bij wat er voorbij komt. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb durven zetten naar een waarde- en zinvoller leven.”

Sandra