fbpx

YOUR INNERPEACE IS THE GREATEST AND MOST VALUABLE TREASURE YOU CAN DISCOVER ♥

MASTERCLASS RUST

Hoe zou het zijn om meer rust te ervaren in je leven?

Rust te ervaren door je intuïtie te trainen en je zelfbewustzijn te vergroten met meditatie en mindfulness.

“Het is een kleine groep, waardoor er veel persoonlijke aandacht is.
Ik werk intuïtief en voel wat er nodig is” ~ Bianca

De masterclass Rust bestaat uit mindfulness, yin yoga, visualisatie- en meditatieoefeningen voor meer balans, rust en energie in jouw leven.

Heb je behoefte aan meer rust? Rust in je hoofd, in je lichaam, in je dagelijks leven? Heb je weleens het gevoel dat je jezelf voorbij rent? Of helemaal verliest in de dagelijkse beslommeringen? Niet weet waar te beginnen? Voel je je moe?

In deze masterclass reikt Bianca mindfulness, meditatie en visualisatie oefeningen aan die je kunt toepassen in je dagelijkse leven. Je leert je bewustwording te vergroten wat meer rust, energie en balans oplevert.

Je leert te voelen, aanwezig te zijn in het moment, je bewust te worden van je grenzen en wanneer je deze dreigt over te gaan. Door de oefeningen toe te passen leer je om te gaan met je gedachtes, beter voor jezelf te zorgen, hoe je dichtbij jezelf kunt blijven en je grenzen bewaakt.

Je voelt je steviger in je schoenen staan en hebt meer rust in je hoofd!

Leer bij jezelf te blijven en te leven vanuit je hart!

Voel je stress en angst afnemen

Doorbreek je gedachtepatronen

Krijg ruimte in je hoofd

Leer te voelen en je grenzen bewaken

Breng je energie in balans

“GEEF JEZELF RUST CADEAU!” ♥

“GEEF JEZELF RUST CADEAU!” ♥

TESTIMONIALS

“Ik was op zoek naar meer balans in mijn leven. Ik was ver weg van mijn gevoel en deed veel op verstand. Hierdoor verloor ik veel energie en was er maar weinig plaats voor rust. Bianca liet mij in de cursus zien en voelen om te leven vanuit mijn hart. Het is een mooie innerlijke reis geworden om dichter bij mijzelf te komen. Diepere lagen zijn naar bovengekomen, waardoor er meer ruimte kwam voor rust en liefde. De meditatie helpt mij stil te staan bij wat er voorbij komt. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb durven zetten naar een waarde- en zinvoller leven.” – Sandra

TESTIMONIALS

“Deze meditatiecursus kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik heb in deze cursus nieuwe inzichten verkregen, waardoor ik rust krijg in mijn hoofd en lichaam. Eindelijk een goede uitleg in elke les over de chakra’s met de bijbehorende emoties en inzichten! Ook heeft Bianca een fijne stem om naar te luisteren! En dat is belangrijk voor de meditaties die door haar worden ingesproken. Kortom…..een interessante cursus die ik, ook door de leuke groep, echt niet had willen missen.” – Riek

TESTIMONIALS

“Bianca laat op een eenvoudige wijze met deze cursus niet alleen de weg vinden naar rust in jezelf maar ook het weer thuiskomen bij jezelf!!! Op speelse natuurlijke geïnspireerde manier legt zij de chakra’s uit, het mediteren en waar het om gaat in het leven! Haar heerlijke ontspannen relaxte stem draagt hier nog extra aan bij. Tevens krijg je veel oefeningen voor thuis om in het gevoel te blijven.” – Irene

Masterclass in Rust

Zie in de agenda voor de data.

 

Ik heb nog een vraag

7 + 15 =

Masterclass in Rust

Zie de agenda voor de data.

Ik heb nog een vraag

8 + 12 =

Start nu met 3 minuten rust! 

Neem een 3 minuten adempauze voor maximale ontspanning!

Heb je het gevoel dat je druk in je hoofd bent? Voel je stress? Voel je je onrustig of leeg?

Ren en jaag niet door van afspraak naar afspraak. Neem met deze meditatie 3 minuten tussendoor voor jezelf. Voel en wees nieuwsgierig naar wat het met je doet als je jezelf deze rust gunt.

Kies voor rust en vul je naam en emailadres in. Je krijgt een mail met de meditatie toegestuurd.

Liefs, Bianca